Interieur, Styling & Advies met een verhaal


Mix & Hussel is de favoriete woonwinkel en webshop van vele liefhebbers van interieur, styling en woonaccessoires. In de sfeervolle winkel Mix & Hussel in Wassenaar zorgt eigenaar en woonstyliste Sandra de Jong voor een bijzondere mix van sfeermakers. Laat je verrassen door deze oase gevuld met items waar je hebberig van wordt.

Mix & Hussel is een kleine woonwinkel met grote mogelijkheden. De verrassende collectie van bijzondere meubels, wanddecoratie, lampen, handgemaakte sierkussens en serviezen komen uit de hele wereld. Deze unieke stuks hebben allemaal een eigen verhaal en dat maakt een interieur persoonlijk en sfeervol.

Mix & Hussel geeft op aanvraag ook styling- en interieuradvies. Op locatie worden de mogelijkheden bekeken en alle woonwensen in kaart gebracht. Met een concept op maat vol woonideeën weet styliste Sandra samen met haar team van een huis een echt thuis te maken. Voor zowel particulieren, bedrijven, expats en makelaars kunnen er afhankelijk van de opdracht speciale prijsafspraken gemaakt worden.

Mail ons