Interieur, Styling & Advies met een verhaal

Mix & Hussel is de favoriete woon webshop van vele liefhebbers van interieur en woonaccessoires. Laat je verrassen door deze oase gevuld met woonaccessoires waar je hebberig van wordt. De verrassende collectie van bijzondere meubels, wanddecoratie, lampen, handgemaakte sierkussens en serviezen komen uit de hele wereld. Deze unieke stuks hebben allemaal een eigen verhaal en dat maakt een interieur persoonlijk en sfeervol.

Persoonlijk Styling advies

Heb je tips nodig voor je interieur? Of loop je vast bij een aantal zaken? Graag komt Sandra bij jou thuis om met je mee te kijken. Je kunt al je vragen aan haar stellen en je krijgt direct tips en suggesties waar je zelf mee aan de slag kunt gaan. Vaak kunnen kleine aanpassingen al een hele verandering zijn. Verzamel vooraf je vragen en foto’s/afbeeldingen die je aanspreken. Zo kan de tijd optimaal worden benut.

  • Styling advies bij jou thuis (2 uur)
  • Mondelinge inspiratie en ideeën.
  • Antwoord op al je vragen
  • Na afloop ontvang je een overzicht met de besproken punten/woonwensen

Personal Shopping

Heb je hulp nodig bij het kopen van meubels en/of woonaccessoires? Graag gaat Sandra met je mee voor een inspirerende styling dag; personal shopping. Samen gaan jullie naar een woonwinkel en kijken aan de hand van jouw woonwensen naar de mogelijkheden voor jouw woning. Vooraf aan de shop dag is het handig om voorbeeld plaatjes van interieurs die je aanspreken met ons te delen. Daarna gaan jullie twee uur gezamenlijk winkelen en legt Sandra in deze tijd ook zoveel mogelijk uit en laat praktische voorbeelden zien.

Met een concept op maat vol woonideeën weet interieur styliste Sandra samen met haar team van een huis een echt thuis te maken. Voor zowel particulieren, bedrijven, expats en makelaars kunnen er afhankelijk van de opdracht speciale prijsafspraken gemaakt worden. Ook voor styling advies van een enkele ruimte; woonkamer, slaapkamer of eetkamer, bij Mix & Hussel ben je hiervoor aan het juiste adres. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contact formulier of bel; 06-39 69 78 02

Mail ons