Heb je een vraag over een product, het betaal- of bestelproces, bezorging of retourneren? Grote kans dat je jouw antwoord hieronder in de veelgestelde vragen kunt vinden. Is dat niet het geval, neem dan contact met ons op, telefonisch of per e-mail; hello@mixenhussel.nl
Wij helpen je graag!

De verzendkosten zijn €3,95 voor een brievenbus pakketje en €4,95 voor een pakket. De grote en zware items; zoals stoelen, kleden en banken, verzenden we niet. Vanaf €75,00 zijn de verzendkosten gratis.

Shippingcost: Belgium and Germany €7,95
Shippingcost: France €12,95

Due the size and the weight, we don’t ship chairs/benches/carpets and other big and heavy items. If you have any questions please contact us at; contact form

Yes, we do ship within Europe to Belgium, Germany and France.
Shippingcost: Belgium and Germany €7,95
Shippingcost: France €12,95

Due the size and the weight, we don’t ship chairs/benches/carpets and other big and heavy items. If you have any questions please contact us at; contact form

We have the following payments methodes available:
Can be made through the website by:

  • Creditcard
  • Apple pay
  • Sofort Banking
  • Bancontact
  • KBC/CBC
  • Belfius Direct
  • ING Home pay

Heb je gekozen voor thuisbezorgen? Je ontvangt een track & trace code in je mail van PostNL met een link om je bestelling te volgen.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen om uw bestelling retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Indien u 1 of meerdere artikelen houdt dan worden de verzendkosten niet gecrediteerd. Houd er rekening mee dat de kosten en verantwoordelijkheid voor het retour zenden voor uw rekening zijn. We raden u aan om retourzendingen te voorzien van een track & trace code, omdat wij niet verantwoordelijk zijn als het pakket kwijtraakt. Artikelen die zijn afgeprijsd kunnen niet worden geretourneerd.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Mix en Hussel geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via hello@mixenhussel.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Wanneer je het pakket via PostNL terugstuurt duurt het 1 tot 2 dagen voor het bij ons binnen is. Daarna gaan wij uit van ongeveer 14 dagen verwerkingstijd. Je ontvangt een creditnota per mail wanneer je retour is verwerkt. Het bedrag staat dan binnen 24 uur op de rekening waarmee is betaald.

Hulp nodig?

Noordwijk
Tel: 06-39 69 78 02

hello@mixenhussel.nl