Heb je een vraag over een product, het betaal- of bestelproces, bezorging of retourneren? Grote kans dat je jouw antwoord hieronder in de veelgestelde vragen kunt vinden. Is dat niet het geval, neem dan contact met ons op, telefonisch of per mail. Wij helpen je graag!

Hoeveel zijn de verzendkosten

De verzendkosten zijn €4,50 voor een brievenbus pakketje en €6,95 voor een pakket. De grote en zware items; zoals stoelen, kleden en banken, verzenden we niet. Het is mogelijk deze af te halen in onze winkel in Wassenaar; Langstraat 58a.

Shippingcost: Belgium and Germany €8,95

Due the size and the weight, we don’t ship chairs/benches/carpets and other big and heavy items. If you have any questions please contact us at; contact form

Do you ship within Europe?

Yes, we do ship within Europe to Belgium and Germany.
Shippingcost: Belgium and Germany €8,95

Due the size and the weight, we don’t ship chairs/benches/carpets and other big and heavy items. If you have any questions please contact us at; contact form

Which payment methodes are available?

We have the following payments methodes available:
Can be made through the website by:

  • Creditcard
  • Apple pay
  • Sofort Banking
  • Bancontact
  • KBC/CBC
  • Belfius Direct
  • ING Home pay

Is het mogelijk om mijn bestelling af te halen?

Tijdens het bestelproces kun je er voor kiezen om de bestelling af te halen. Het afhaal adres is: Langstraat 58a, 2242 KN Wassenaar.

Openingstijden:

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 – 17:30
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Waar is mijn pakketje?

Heb je gekozen voor thuisbezorgen? Je ontvangt een track & trace code in je mail van PostNL met een link om je bestelling te volgen. Heb je gekozen voor afhalen in winkel? Je ontvangt een mail op het moment dat de bestelling voor je klaar ligt in de winkel.

Hoe kan ik retourneren?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen om uw bestelling retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Indien u 1 of meerdere artikelen houdt dan worden de verzendkosten niet gecrediteerd.

De kosten voor retour van uw huis naar Mix en Hussel zijn voor uw eigen rekening. U kunt de bestelling ook in onze winkel retourneren, hieraan zijn geen extra kosten verbonden. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Mix en Hussel geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via hello@mixenhussel.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Hoe lang duurt het voor mijn geld weer op mijn rekening staat?

Wanneer je het pakket via PostNL terugstuurt duurt het 1 tot 2 dagen voor het bij ons binnen is. Daarna gaan wij uit van ongeveer 14 dagen verwerkingstijd. Je ontvangt een creditnota per mail wanneer je retour is verwerkt. Het bedrag staat dan binnen 24 uur op de rekening waarmee is betaald.

Hulp nodig?

Langstraat 58a
2242 KN Wassenaar
070 870 1948

hello@mixenhussel.nl